Zapri

Tečaj Transcendentalne meditacije

Naučite se umiriti svoje misli in odpravite stres.

Želim se naučiti umiriti in zbrati, odpraviti stres ter obogatiti svoje življenje s stanjem notranjega ravnovesja, umirjenosti in zadovoljstva.

Opis tečaja, urnik tečaja ter cene tečaja najdete na tej spletni strani.

Pred tečajem boste na vsakih nekaj dni po e-pošti prejeli 22 zelo zanimivih gradiv, napisanih samo za prijavljene na tečaj Transcendentalne meditacije! Prav tako boste po e-pošti prejeli vse napotke glede tečaja.

Najprej spodaj izberite datum tečaja. V kratki prijavnici navedite svoj e-naslov, na katerega boste prejemati gradiva ter vse napotke za tečaj. Vaše podatke bomo varovali in jih ne bomo posredovali nikomur.

Za pošiljanje 22 e-gradiv ter napotkov za tečaj uporabljamo spletno platformo MailChimp, ki shrani vpisane podatke. Na tej povezavi si lahko preberete MailChimp politiko zasebnosti.

(Zaradi epidemije koronavirusa bo izvedba tečajev odvisna od stanja in uradnih priporočil, ki bodo takrat veljala. Za informacije pokličite 051 303939).

Potrebujete pomoč pri prijavi ali imate vprašanja glede tečaja?

Če imate kakršno koli vprašanje glede Transcendentalne meditacije, tečaja ali pa prijave na tečaj, lahko vselej pokličete po telefonu ali pošljete e-sporočilo.

051-303939

info@atma.si