Zapri

Tečaj Transcendentalne meditacije

Cene tečaja Transcendentalne meditacije:

Tečaj Transcendentalne meditacije je vedno prilagojen tečajnikom, zato so skupine majhne, učenje pa osebno. Tako se zares naučite pravilno meditirati. Obstajajo različni cenovni paketi. Cena vseh paketov vključuje: osebno učenje TM, tečaj v mali skupini, osebna svetovanja po tečaju, brezplačne naknadne obnovitve celotnega tečaja TM in brezplačne vsakomesečne nadaljne delavnice.


Standardna cena:

Za fizične osebe: 446 EUR (DDV vključen); cena vključuje: osebno učenje TM, tečaj v mali skupini, osebna svetovanja po tečaju, brezplačne naknadne obnovitve celotnega tečaja TM in brezplačne vsakomesečne nadaljne delavnice).

Za pravne osebe: 420 EUR + 22% DDV.


Individualni tečaj

Za fizične osebe: 680 EUR (DDV je vključen). Individualni tečaj poteka od ponedeljka do petka (+ še eno srečanje teden kasneje), vsak dan dopoldne približno uro in pol vsakič. Na tečaju imate ves čas učitelja samo zase.

Za pravne osebe: 650 EUR + 22% DDV.


Mož in žena, če gresta hkrati na tečaj:

Za fizične osebe: 346 EUR po osebi (DDV je vključen). Pri družinski ceni ima torej vsak –100 EUR po osebi, oz. -200 EUR za oba skupaj). Ta nižja cena ne velja za več prijateljev, brata in sestro, več sodelavcev, itd. To namreč ni količinski popust, temveč spodbuda in pomoč, da se mož in žena lažje istočasno naučita TM. Zelo je namreč priporočljivo, da se oba hkrati naučita TM in meditirata.

Za pravne osebe: 320 EUR + 22% DDV.


Družina:

Družinam se finančno pomaga, da gredo lažje vsi hkrati na tečaj TM, saj otroci nimajo svojih prihodkov. (Nižja cena velja, če gredo vsi hkrati na tečaj, ali pa zaradi objektivnih razlogov lahko tudi v razmaku enega meseca; nižja cena ne velja, če gredo na tečaj v razmaku nekaj mesecev):

En otrok do 18. leta in en starš: 346 EUR vsak (–100 EUR po osebi, –200 EUR za oba skupaj).

En otrok do 18. leta in oba starša: 286 EUR vsak (–160 EUR po osebi, –480 EUR za vse tri skupaj).

Dva otroka do 18. leta in oba starša: 246 EUR vsak (–200 EUR po osebi, –800 EUR za vse štiri skupaj).

Cene vključujejo 22% DDV in veljajo za fizične osebe.


Otroci do 18. leta posamično:

Ker otroci do 18. leta nimajo svojih prihodkov, se jim finančno pomaga, da se lahko naučijo TM:

346 EUR (–100 EUR; za udeležbo na tečaju otrok potrebuje pisno dovoljenje staršev).

Cene vključujejo 22% DDV in veljajo za fizične osebe.


Študenti, upokojenci, brezposelni:

Depriviligiranim skupinam z zelo nizkimi dohodki se finančno pomaga, da se lažje udeležijo tečaja TM: 346 EUR (–100 EUR).

Cene vključujejo 22% DDV in veljajo za fizične osebe.


Otroška meditacija (od 4.-10. leta):

122 EUR (za otroke od 4. – 10. leta je tečaj otroške meditacije povsem individualen in traja 2 srečanji v dveh zaporednih dnevih). Vsaj eden od staršev mora vaditi Transcendentalno meditacijo; če drugi starš ne vadi TM, mora dati pisno soglasje za učenje svojega otroka. Cena vključuje 22% DDV.