Close

Bi radi izvedeli več o Transcendentalni meditaciji ter bili redno obveščeni o terminih tečajev?

Vsakih 7 dni boste po e-pošti prejeli zelo zanimiva brezplačna gradiva o Transcendentalni meditaciji, osebnostni rasti in duhovnem razvoju. Ta gradiva vas sicer ne bodo naučila meditirati; boste pa v njih izvedeli več o TM, primerjavi z drugimi metodami, raznih stranpoteh na poti osebnostnega razvoja itd.

Prav tako boste v gradivih redno obveščeni o prihodnjih terminih tečajev Transcendentalne meditacije; zato vam ne bo več treba redno preverjati te spletne strani za objavo datumov prihodnjih tečajev TM.

Gradiva piše dr. Andrej Rus, eden od najboljših evropskih učiteljev Transcendentalne meditacije.

Ta gradiva so kot potopisi; branje potopisov vas sicer lahko navdihne, ni pa isto kot lastna izkušnja eksotičnih dežel.

Tudi ta gradiva opisujejo različne izkušnje, znanja in stvari, ki so povezani s Transcendentalno meditacijo ter možnimi stranpotmi osebnostnega razvoja; a če hočete vse te čudovite stvari tudi sami izkusiti, se bo treba slej ko prej tudi na tečaju naučiti Transcendentalno meditacijo.

Ne pričakujte torej, da se boste iz teh gradiv naučili Transcendentalno meditacijo; ravno tako kot ne pričakujete, da vas bo zgolj branje potopisov odpeljalo v daljne dežele. Morali boste sesti na letalo in se zares odpraviti na pot. Brez tega lahko celo življenje samo berete o daljnih krajih.

Ta gradiva vas torej ne bodo naučila meditirati; vam pa bodo vsak teden malo po malo razjasnila številne stvari in tudi splošno razširjene zmote o meditaciji – stvari, ki jih ne boste izvedeli nikjer drugje.

Če vas zanima kratek opis vsebine vseh gradiv, si jih lahko ogledate na tej povezavi. Gradiva boste začeli prejemati od začetka, torej od št. 1 naprej.

Želim prejemati brezplačna tedenska e-gradiva:

Vaše podatke bomo varovali in jih ne bomo posredovali nikomur.