Zapri

Bi radi izvedeli več o Transcendentalni meditaciji ter bili redno obveščeni o terminih tečajev?

Vsakih 7 dni boste po e-pošti prejeli zelo zanimiva brezplačna gradiva o Transcendentalni meditaciji, osebnostni rasti in duhovnem razvoju. Ta gradiva vas sicer ne bodo naučila meditirati; boste pa v njih izvedeli več o TM, primerjavi z drugimi metodami, raznih stranpoteh na poti osebnostnega razvoja itd.

Prav tako boste v gradivih redno obveščeni o prihodnjih terminih tečajev Transcendentalne meditacije; zato vam ne bo več treba redno preverjati te spletne strani za objavo datumov prihodnjih tečajev TM.

Gradiva piše dr. Andrej Rus, eden od najboljših evropskih učiteljev Transcendentalne meditacije.

Tule je kratek vzorec nekaj gradiv:

01. Kako sem se končno naučil meditirati

Še danes se živo spomnim svoje prve meditacije, ko sem šel leta 1984 na tečaj Transcendentalne meditacije. Sedel sem na stolu, zaprl oči in po navodilih učiteljice Transcendentalne meditacije, ki me je vodila v individualnem pouku, pričel meditirati. Ko sva z učiteljico začela s prvimi koraki vadbe Transcendentalne meditacije, niti približno nisem vedel, kaj me čaka…


02. Najbolj zdravilna izkušnja na svetu

Transcendentalno meditacijo sem se naučil že daljnega leta 1984. A po vseh teh letih se še vedno zelo jasno spominjam poti s tečaja domov, ko sem uro kasneje končal z učenjem Transcendentalne meditacije…


06. Globoki mir, ki zdravi dušo in telo

Če že imate predhodne izkušnje z različnimi metodami in meditacijami vas verjetno zanima, kaj tako drugačnega se pravzaprav zgodi med Transcendentalno meditacijo?