Zapri

Bi radi izvedeli več o Transcendentalni meditaciji ter bili redno obveščeni o terminih tečajev?

Vsakih 7 dni boste po e-pošti prejeli zelo zanimiva brezplačna gradiva o Transcendentalni meditaciji, osebnostni rasti in duhovnem razvoju. Ta gradiva vas sicer ne bodo naučila meditirati; boste pa v njih izvedeli več o TM, primerjavi z drugimi metodami, raznih stranpoteh na poti osebnostnega razvoja itd.

Prav tako boste v gradivih redno obveščeni o prihodnjih terminih tečajev Transcendentalne meditacije; zato vam ne bo več treba redno preverjati te spletne strani za objavo datumov prihodnjih tečajev TM.

Gradiva piše dr. Andrej Rus, eden od najboljših evropskih učiteljev Transcendentalne meditacije.

Ta gradiva so kot potopisi; branje potopisov vas sicer lahko navdihne, ni pa isto kot lastna izkušnja eksotičnih dežel.

Tudi ta gradiva opisujejo različne izkušnje, znanja in stvari, ki so povezani s Transcendentalno meditacijo ter možnimi stranpotmi osebnostnega razvoja; a če hočete vse te čudovite stvari tudi sami izkusiti, se bo treba slej ko prej tudi na tečaju naučiti Transcendentalno meditacijo.

Ne pričakujte torej, da se boste iz teh gradiv naučili Transcendentalno meditacijo; ravno tako kot ne pričakujete, da vas bo zgolj branje potopisov odpeljalo v daljne dežele. Morali boste sesti na letalo in se zares odpraviti na pot. Brez tega lahko celo življenje samo berete o daljnih krajih.

Ta gradiva vas torej ne bodo naučila meditirati; vam pa bodo vsak teden malo po malo razjasnila številne stvari in tudi splošno razširjene zmote o meditaciji – stvari, ki jih ne boste izvedeli nikjer drugje.

Če vas zanima kratek opis vsebine vseh gradiv, si jih lahko ogledate na tej povezavi. Gradiva boste začeli prejemati od začetka, torej od št. 1 naprej.

Bi se radi naučili Transcendentalno meditacijo?

Za tečaj se lahko v eni minuti prijavite s klikom na spodnji gumb, ali pa po telefonu 051 30 39 39.

Želim se naučiti umiriti

Bi radi izvedeli več o Transcendentallni meditaciji?

Želite biti avtomatično obveščeni o prihodnjih terminih tečajev?

Vsakih 7 dni lahko po e-pošti brezplačno prejmete zelo zanimiva kratka gradiva, na katera boste nestrpno čakali. V njih boste izvedeli več o meditaciji, osebnostni rasti in duhovnem razvoju, ki jih sicer ne boste mogli prebrati nikjer drugje!

Pošljite mi gradiva