Close

Rollce-Royce med meditacijami:

Poznate urbane zgodbe o tem, da če se pokvari Rolls-Royce, lastniku takoj z helikopterjem pošljejo mehanika?

Značilnost visokokakovostnih, vrhunskih, premijskih izdelkov in storitev je izjemna in popolna skrb za stranke. To je razlika med nakupovanjem v veleblagovnici ali pa v butiku.

Ko končate tečaj Transcendentalne meditacije nikoli ne ostanete sami s svojimi vprašanji. Vedno se lahko obrnete na učitelja TM in brez dodatnih doplačil pridete na:

Nikjer drugje ni za vas tako dobro poskrbljeno za oskrbo po tečaju. Povsod drugje boste namreč za individualne dodatne ure, delavnice ali pa za ponovno udeležbo na predavanjih tečaja morali plačati. Edinole pri Transcendentalni meditaciji pa je za vas med in po tečaju popolnoma poskrbljeno in nimate nobenih dodatnih stroškov za tovrstno oskrbo!

S tečajem Transcendentalne meditacije torej ne dobite samo učenje TM, temveč tudi redno vzdrževanje pravilnosti vaše meditacije. Verjemite mi, to je izjemno dragocena stvar – varen občutek, da vedno lahko pridete obnoviti svoje znanje in pravilnost meditiranja, pa vam zato ni treba nič dodatno plačati.

narekovaj

Tanja Ribič, igralka

“Ena izmed najboljših naložb v mojem življenju je bila tečaj Transcendentalne meditacije. Naučila sem se, kaj sploh je meditacija… Meditacija je umirjanje možganov, s katero si duša in posledično telo vsaj malo odpočijeta.” (intervju v reviji Bodi Eko)

Tečaj Transcendentalne meditacije

Cene paketa tečaja Transcendentalne meditacije:

Tečaj Transcendentalne meditacije je vedno prilagojen tečajnikom, zato so skupine majhne, učenje pa osebno. Tako se zares naučite pravilno meditirati. Obstajajo različne cenovne skupine; poglejte, v katero cenovno skupino spadate.
Cena vseh paketov vedno vključuje:

Standardna cena:

Za fizične osebe: 534 EUR (DDV je vključen); cena vključuje: osebno učenje TM, tečaj v mali skupini, osebna svetovanja po tečaju, brezplačne naknadne obnovitve celotnega tečaja TM in brezplačne vsakomesečne nadaljevalne delavnice v živo ali online.

Za pravne osebe ter samostojne podjetnike (s.p.): 488 EUR + 22% DDV = 595,36 EUR.


ONLINE tečaj (zaenkrat individualen!):

Za fizične osebe: 534 EUR (DDV je vključen); cena vključuje: osebno učenje TM, online predavanja (zaenkrat vse individualno!!), osebna svetovanja po tečaju, brezplačne naknadne obnovitve celotnega tečaja TM in brezplačne vsakomesečne nadaljevalne delavnice v živo ali online, mednarodna telefonska aplikacija z podpornimi video-posnetki.

Za pravne osebe ter samostojne podjetnike (s.p.): 488 EUR + 22% DDV = 595,36 EUR.


Individualni tečaj

V tujini znaša cena za individualni tečaj 400%-500% redne cene. V ATMA centru je cena individualnega zaenkrat le okoli 150% redne cene. Cena individualnega tečaja se bo v prihodnosti zvišala, saj en sam udeleženec zavzame celoten termin tečaja!

Za fizične osebe: 876 EUR (DDV je vključen). Individualni tečaj poteka od ponedeljka do petka (+ še eno srečanje teden kasneje), vsak dan dopoldne približno 2 uri vsakič. Na tečaju imate ves čas učitelja samo zase.

Za pravne osebe ter samostojne podjetnike (s.p.): 818 EUR + 22% DDV = 997,96 EUR.

Če se istemu individualnemu tečaju priključi še zakonec (mož, žena), ta za udeležbo ne plača individualne, temveč običajno polno ceno (534 EUR oz. 488 EUR + 22% DDV = 595,36 EUR za pravne osebe ter samostojne podjetnike).


Mož in žena, če gresta hkrati na tečaj:

Za fizične osebe: 428 EUR po osebi (DDV je vključen). Ta nižja cena ne velja za več prijateljev, brata in sestro, več sodelavcev, itd. To namreč ni količinski popust, temveč spodbuda in pomoč, da se mož in žena lažje istočasno naučita TM. Zelo je namreč priporočljivo, da se oba hkrati naučita TM in meditirata.

Za pravne osebe ter samostojne podjetnike (s.p.): 376 EUR + 22% DDV = 458,72 EUR  po osebi.

 

Družina:

Družinam se finančno pomaga, da gredo lažje vsi hkrati na tečaj TM, saj otroci nimajo svojih prihodkov. (Nižja cena velja, če gredo vsi hkrati na tečaj, ali pa zaradi objektivnih razlogov lahko tudi v razmaku enega meseca; nižja cena ne velja, če gredo na tečaj v razmaku nekaj mesecev):

En otrok do 18. leta in en starš: 403 EUR vsak

En otrok do 18. leta in oba starša: 329 EUR vsak

Dva otroka do 18. leta in oba starša: 284 EUR vsak

Dva otroka do 18. leta in en starš: 284 EUR vsak

Cene vključujejo 22% DDV in veljajo za fizične osebe.

 

Otroci do 18. leta posamično:

Ker otroci do 18. leta nimajo svojih prihodkov, se jim finančno pomaga, da se lahko naučijo TM:

404 EUR (za udeležbo na tečaju otrok potrebuje pisno dovoljenje staršev).

Cene vključujejo 22% DDV in veljajo za fizične osebe.

 

Študenti, upokojenci, brezposelni:

Depriviligiranim skupinam z zelo nizkimi dohodki se finančno pomaga, da se lažje udeležijo tečaja TM: 426 EUR. Znižana cena velja ob predložitvi dokazila. Za študetnte velja do dopolnjenega 25. leta starosti (dokazilo).

Cene vključujejo 22% DDV in veljajo za fizične osebe.

 

Otroška meditacija (od 4.-10. leta):

136 EUR (za otroke od 4. – 10. leta je tečaj otroške meditacije povsem individualen in traja 2 srečanji v dveh zaporednih dnevih). Vsaj eden od staršev mora vaditi Transcendentalno meditacijo; če drugi starš ne vadi TM, mora dati pisno soglasje za učenje svojega otroka.

Cena vključuje 22% DDV in velja za fizične osebe.

PLAČILO TEČAJA:

Svojo udeležbo na tečaju potrdite s plačilom tečajnine 7 dni pred pričetkom tečaja. Podatke za plačilo prejmete po e-pošti 10 dni pred tečajem, lahko pa jih tudi najdete na tej povezavi.

Zakaj je treba plačati tečaj nekaj dni prej, ne pa šele ob pričetku tečaja? S svojim vplačilom 7 dni prej namreč potrdite, da boste na tečaj zares prišli.

Če tečajnine torej ne vplačate do roka za plačilo, to pomeni, da ste si premislili glede udeležbe. S tem potem že nekaj dni pred pričetkom tečaja sprostite prosto mesto za koga drugega, ki se je prijavil na tečaj kasneje, a je zaradi zapolnjenosti skupine v čakalni vrsti za tečaj.

Če ste za tečaj plačali, a se ga potem ne udeležite, se vam (v roku nekaj dni) vrne celoten vplačan znesek.