Close

Spletni tečaj Transcendentalne meditacije

Če ste od daleč ali pa imate zelo natrpan urnik, lahko tečaj Transcendentalne meditacije opravite tudi online.

Ker se Transcendentalno meditacijo vedno lahko naučite le v osebnem stiku z učiteljem, je zato osebni pouk še vedno opravljen v živo. To pomeni, da morate enkrat vseeno priti v ATMA center, kjer se boste v osebnem stiku z učiteljem Transcendentalne meditacije naučili meditirati.

Vse ostale dneve tečaja (pripravljalno predavanje in potem ostale delavnice tečaja) pa z učiteljem opravite online, preko aplikacije Zoom. To si lahko namestite na svoj telefon, tablico ali računalnik.

Zaenkrat online tečaji potekajo individualno, saj je na ta način urnik srečanj 100% prilagodljiv vaši rutini. Online delavnice z učiteljem TM so lahko tako ob katerih koli urah dneva. Vsaka online delavnica vam bo tudi vzela manj časa kot sicer, saj se na običajnem tečaju pregleda izkušnje vseh udeležencev, na online tečaju pa ste navadno sami (razen, če online tečaj želi opraviti skupaj še s kom drugim, mpr. družinskim članom).

Poleg online delavnic z učiteljem TM pa – samo na online tečaju! – v podporo dobite še posebno mednarodno aplikacijo z zelo zanimivimi predavanji (v angleščini) o pravilni vadbi Transcendentalne meditacije. Aplikacijo si naložite na svoj telefon in predavanja pogledate v svojem ritmu, lahko tudi večkrat itd.

Čeprav je online tečaj tipično izveden le za enega udeleženca, je (trenutno) cena enaka, kot za tečaj v skupini: www.atma.si/cenik

Po tečaju imate tudi vse ostale ugodnosti, kot tisti, ki so opravili regularni tečaj (brezplačna individualna svetovanja, brezplačne nadaljne obnove tečaja, brezplačne mesečne obnovitvene delavnice…).

Za več informacij o online verziji tečaja TM pokličite 041 675783 (dr. Andrej Rus).