Close

Prilagojen individualni tečaj Transcendentalne meditacije

Zaradi ukrepov trenutno tečaji za fizične osebe lahko potekajo smo v prilagojeni individualni obliki (za pravne osebe je še vedno lahko v skupini):

– Petkovo predavanje naredimo v četrtek zvečer online (Zoom). Po predavanju je čas za vaša vprašanja, nato pa skupaj naredimo urnik za petkove individualne pogovore ter sobotni individualni pouk. Vse skupaj traja dobro uro.

– V petek pridete za približno 20 minut na osebni pogovor v ATMA center (Parmova 53, Ljubljana). Tisti, ki se vozijo od daleč, lahko petek izpustijo in pogovor opravijo kar v soboto pred osebnim poukom – torej v soboto pridejo malo prej 🙂

– V soboto je individualni pouk (1 ura) enkrat tekom dneva med 8h-18h

– V nedeljo, ponedeljek in torek tečaji (od januarja 2021) potekajo v nekoliko prilagojeni obliki: delno osebno, delno video predavanja, ki jih je posnel dr. Andrej Rus. Se pravi, namesto, da predavanje na tečaju poslušate v živo, si ga ogledate na zaslonu, v samostojnem prostoru v ATMA centru. Ves čas je v ATMA centu prisoten učitelj (Andrej ali Darja), ki se z vami vsak dan 10-20 minut osebno pogovori, prav tako pa ga lahko tudi tekom video predavanj takoj kaj vprašate, če se pojavi kakšno vprašanje.

V ATMA centru imamo sicer 100m2 velik poslovni prostor, ki je ločen na 3 sobe z v celoti steklenimi stenami in steklenimi drsnimi vrati, tako da optično izgleda kot en sam prostor, fizično pa so to dejansko 3 povsem ločeni prostori.

Celoten tečaj torej še vedno poteka v ATMA centru, tako da boste tudi med ali po ogledu videa lahko takoj kaj vprašali učitelja TM. Ker imamo 3 ločene prostore, so na tečaju lahko 3 tečajniki sočasno, vsak v svojem prostoru. Še vedno boste na takem tečaju dobili vse, kar bi dobili sicer.

Na dosedanjih prilagojenih individualnih tečajih so bili tečajniki res izjemno zadovoljni in so zelo, zelo pohvalili potek tečaja. Vsakdo si je lahko sam na zaslonu prilagajal tempo predavanja, si kakšno razlago še enkrat pogledal, če česa ni takoj razumel, je lahko takoj za pojasnilo vprašal učitelja, itd.

Za delavnice v nedeljo, ponedeljek in torek (ter za zaključek tečaja en teden kasneje) so 3 skupine; v vsaki skupini so 3 udeleženci (vsak v svojem prostoru; družinski par je seveda skupaj 🙂

1. skupina: 15:30-17:00

2. skupina: 17:00-18:30

3. skupina: 18:30-20:00

Skupino si seveda vnaprej izberete sami 🙂

Predavalnica ATMA center

Slika s skupinskega tečaja TM: V sredni je velika predavalnica, spredaj levo pa vidite enega od dveh dodatnih prostorov, ki sta od predavalnice ločena s stekleno steno in steklenimi drsnimi vrati. Tako ste na prilagojenem individualnem tečaju sami v svojem prostoru.